Køb Blundstone 585 Rustic Brown Bruna Sko Online oo812HM8XBxLoH

Køb Blundstone 585 Rustic Brown Bruna Sko Online oo812HM8XBxLoH
Køb Blundstone 585 Rustic Brown Bruna Sko Online oo812HM8XBxLoH Køb Blundstone 585 Rustic Brown Bruna Sko Online oo812HM8XBxLoH
Produktkode: oo812HM8XBxLoH
Tilgængelighed: På lager
pris: DKK899.97 DKK434.04

Tilgængelighedsindstillinger


* Size:

Kategori:

Herre, Dame

Skotype:

Boots & Støvler

Farv:

Brun

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Varemærke:

Blundstone

Varenummer:

23204-00

Blundstone 585 Rustic Brows
Blundstone er et australsk skomærke, der laver stilfulde støvler, boots og sko til mænd, kvinder og børn. Denne model er en af deres klassikere, der kommer tilbage sæson efter sæson, eftersom den er tilpas tidløs i en stilfuld jodhpur model, der passer til både kvinder og mænd.

Robuste materialer
Disse støvler har en top i stilfuld nubuck med en foring i tyndt skind, hvilket gør den både åndbar og holder varmen godt. Den brune elastik i siderne gør det let at tage skoene på og af. Sålen er en TPU-sål, der har et PORON XRD indlæg, som giver en meget behagelig dæmpning.

Til folk, der vil have flot design og god kvalitet
Blundstone laver virkelig kvalitative støvler, der holder flere år med ordentlig pleje. De passer lige så godt i skov og eng som i byen med sine riflede såler og samtidigt slanke design.

Pas på dine sko, så de holder længere
Disse sko fra Blundstone kan holde meget længe, hvis de håndteres korrekt. Imprægner skoene, så de kan modstå snavs og fugt bedre. Smør dem lejlighedsvis med matchende læderfedt, så tørrer læderet ikke ud. Rengør dem med en fugtig klud for at fjerne snavs.

Køb Blundstone 585 Rustic Brown Bruna Sko Online oo812HM8XBxLoH

Drevet af cheersofmaitland.com © 2020